Опленачка мрежа

Опленачка мрежа је пројекат локалне информативне медијске куће.

Типови медија преко којих вршимо дистрибуцију информација су: интернет портал, интернет радио, интернет ТВ канал, ФМ радио и месечни магазин.

Циљеви и задаци Опленачке мреже:

1.  Да пружа локалне сервисне инфомације неопходне ради не ометаног финкционисања привреде и становништва, а које се не могу наћи на другим регионалним и републичким медијима.

2.  Да својим радом подстичемо становништво, привреду, градску управу и друга јавна предузећа на већу социјалну одговорност према друштву и оним појединцима који зависе од исте.

3.  Да укажемо на све неправилности у нашој локалној заједници и зајeдно кроз конструктивне предлоге читалаца и слушалаца предложимо решавање кључних проблема.

4. Да кроз културни и научни програм подигнемо ниво образованог утицаја на локално друштво.

Тражимо дописнике

Пројекат – ОПЛЕНАЧКА МРЕЖА
ТРАЖИМО НОВИНАРЕ И ДОПИСНИКЕ !!!
Поштовани суграђани,

Желим да вас обавестим да ускоро почиње са радом локална медијска кућа ОПЛЕНАЧКА МРЕЖА.

За потребе медијског информисања неопходни су нам волонтери који имају новинарског искуства као и они који би се желели бавити овим послом, а без искуства су у делатности.

Сви волонтери који се јаве на овај позив биће у прилици да кроз волонтерски период од 3 месеца прикажу своје новинарске способности и након истека волонтерског периода, један број новинара волонтера добиће шансу за сталан посао.

За све додатне информације будите слободни да ме контактирате:

Иван Лекић

034812100,

0632910092,

info@oplenac.net

www.oplenac.net