Шта је данас Црна Гора ?

Александар Саша Пејановић убијен је 2011 30. маја у Подгорици у по бела дана. Убиство је, без видљивог повода, извршио полицајац Зоран Булатовић. У видеу Саша Пејановић говори о тортури и бруталном премлаћивању које је доживео од стране црногорске полиције и режима Мила Ђукановића. Он у својој исповести говори о томе да власт припрема његово убиство и да људи не буду изненађени ако му се нешто догоди.


Режим Мила Ђукановића и његова полиција настављају торуру. Убиство Саше Пејановића је тужни показатељ до којих граница је „демократска“ власт у Црној Гори спремна да иде.

Вечнаја памјат!

СПОМЕНИК ЗА СЕЋАЊЕ НА ВЕЛИКИ РАТ У ТОПОЛИ

РУСКО-СРПСКА ИНИЦИЈАТИВА: СПОМЕНИК ЗА СЕЋАЊЕ НА ВЕЛИКИ РАТ

buk26123a

Првог августа 2014. године обележава се велики датум – столеће од почетка Првог светског рата. Руски господар Николај Александровић ступио је у тај рат да би спасао своју браћу Србе на далеком Балкану. Са становишта здравог разума, ступање у такав рат било је право безумље. Требало је, наизглед, савршено не схватати своје најелементарније интересе да би се покренуле све своје армије зарад помоћи малом балканском народу, па макар и сродном по вери и крви. Цар је упозораван на неизбежне катастрофалне последице тог корака. Но за Њега најважнија беше Његова хришћанска дужност, о којој сведоче речи Јеванђеља: „Нема веће љубави од те да ко положи душу своју за пријатеље своје“.

Настави са читањем „СПОМЕНИК ЗА СЕЋАЊЕ НА ВЕЛИКИ РАТ У ТОПОЛИ“

ХАКОВАН ТЕКСТ: Истина има рок трајања

Експресно уклањање открића новинара новосадског портала 021, о томе како је ћерка гувернерке НБС Јоргованке Табаковић добила од Републичког завода за здравствено осигурање возача и аутомобил за приватне потребе, нови је доказ како ни угледни медији више нису имуни од цензуре и аутоцензуре

 

(ИЗВИЊАВАМО СЕ ЧИТАОЦИМА КОЈИ НИСУ МОГЛИ ДА ПРОЧИТАЈУ ОВАЈ ТЕКСТ. ОД ТРЕНУТКА КАДА ЈЕ ОБЈАВЉЕН НАСТАЛИ СУ ТЕХНИЧКИ ПРОБЛЕМИ КОЈИ СУ ОТЕЖАВАЛИ КОРИШЋЕЊЕ НАШЕГ САЈТА. НА КРАЈУ ЈЕ ЈУТРОС (СРЕДА, 11.12, ОКО 9:15), ТЕКСТ ИЗБРИСАН ХАКЕРСКИМ УПАДОМ НА САЈТ)

Пише: Милица Стојановић – преноси: ОПЛЕНАЦ.НЕТ

Настави са читањем „ХАКОВАН ТЕКСТ: Истина има рок трајања“