Тадићево право лице

Председник Демократске Странке и бивши председник Србије Борис Тадиће је на завршеном „Кроација самиту“ коначно показа право лице његове политике и својим потезом дао јасан и не двосмислен одговор зашто су се шиптари овако лоше понели према Србима и њиховим светињама  на косову у задњих 10 година.

Један одговор на „Тадићево право лице“

  1. Пре него што кажем нешто волео бих да се оградим о деловању бившег претседника. О њему и његовима све најгоре. То је дефинитивно особа због које бих окренуо главу на другу страну када бих је срео на улици. Овако се исто понашао Младен Миловановић.
    Елем,
    најјачи утицај Срба и Хрвата на Јевропу која нас сад заједно воза ко будале на балкану, био је онда кад смо и ми и Хрвати уистину били заједно, тј. пре Првог Светског Рата. Оваква ситуација каква је сад значи да ће нас товарити Швабе по слободном нахођењу. Ја знам како изгледа ситуација између нас и Хрвата у последњих 100 година али и знам да Аустро-Угарској није било све једно што смо онда имали заједничку владу у Хрватској (мислим пре првог светског рата). Јачање веза између Срба и Хрвата, а ту пре свега мислим истинско јачање веза, не одговара никоме у Европи сем нама и Хрватима. Ми морамо да постигнемо критичну масу да би нас неко нешто питао.
    Што се тиче Косова ту је ствар била решена онда када је онај што га више нема потписао кумановски споразум. После тога је било само питање колико ће Шиптари слободе да добију. Добили со пуно па су могли да пале. А зашто и не би палили. Косово је сада њихово. И ми смо палили њихове светиње на Косову. То је природна ствар да победник ради шта хоће. Оно што ми морамо да урадимо је да вратимо Косово ко је је по правди наше а не њихово. То сигурно нећемо урадити тако што ћемо подићи војску на Косову већ тако што ћемо да се окружимо свим могућим и немогућим савезницима а онда ћемо поново имати главну реч по питању онога што се дешава у нашој држави.

Затворено за коментаре.