ЦГ: Полиција саветовала Српкињу да не пријави силовање

Држављанка Србије Р.Р. (32) из Аранђеловца оптужила је данас будванску полицију да није желела да прими њену пријаву силовања, већ су јој саветовали да то не ради и све заборави

ПОДГОРИЦА – Држављанка Србије Р.Р. (32) из Аранђеловца оптужила је данас будванску полицију да није желела да прими њену пријаву силовања, већ су јој саветовали да то не ради и све заборави.

Она је листу „Дан“ казала да ју је, уз претњу ватреним оружјем, силовао руски држављанин Е.Б. који је један од сувласника казина у хотелу „Авала“.

Р.Р. је навела да су јој инспектори, када је дошла у будванску полицију да пријави силовање, сугерисали да то не ради. Она је рекла да је тек из трећег покушаја успела да пријави силовање, јер, како тврди, инспектори претходно нису желели да приме пријаву и саветовали су јој да одустане.
„Због таквог става полиције, сумњам да ће читав случај бити заташкан, јер је у питању особа која је добро позната будванској полицији и која има посебан третман“, казала је Р.Р.

Она је навела да је радила као рецепционерка у хотелу „Авала“, где је добила отказ након што је полицији пријавила силовање.

 

 

 

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.291.html:391500-CG-Policija-savetovala-Srpkinju-da-ne-prijavi-silovanje