Отворено првенство Тополе у стрељашву

Ових дана, тачније 13. октобра у суботу, а у склопу обележавања „Опленачке Бербе“ у Тополи Стрељачка Дружина „ЛИВНИЦА“ организује отворено првенство Тополе у стрељаштву у дисциплини серијска ваздушна пушка, за све категорије стрелаца.
Такмичење ће се одржати у Стрељани Стрељачког Савеза Општине Топола, адреса је Бул. Вожда Карађорђа бр. 11 или ако је лакше тако: зграда поред градског биоскопа, улаз у кафану „Шумадијски Вајат“, па на спрату.
Овде Вас чека уређено ваздушно стрелиште, са 5 стрељачких места, са аутоматским држачима  мета, добрим осветљењем и свим условима који су потребни за озбиљно бављење стрељачким спортом. Иако је ова стрељана отворена већ трећу годину многи тополци ни данас не знају да она овде постоји, у самом центру Тополе, и да сваки дан пролазе поред ње. Када се после кафане попнете на спрат, полумрачним степеништем и кроз зграду која је, мало је рећи поприлично руинирана, право је задовољство видети осмех пријатног изнанађења на лицима посетилаца који први пут уђу у ове просторије. Много отворено признају: нисмо знали да оваква стрељана постоји у Тополи.
Отварање овог турнира и почетак такмичења се планира за 10.00 сати, а пријављивање такмичара је до 11.00 сати.
Очекујемо и госте из стрељачких друштава из Крушевца, Јагодине, Ћуприје, Обреновца и Лазаревца.
Такође су добродошли сви који желе да опробају оштро око и мирну руку!