Вебрадио Опленачке мреже

Поштовани пријатељи!

Имам част и задовољство да вас обавестим да се наш културно-информативни пројекат „ОПЛЕНАЧКА МРЕЖА“  полако али сигурно развија. Ако сте којим случајем пропустили да слушате УЖИВО емисију „УПОЗНАВАЊЕ“ која је емитована у суботу 17. новембра 2012. са почетком у 22:00 часа. Ништа не брините! Постарали смо се да приредимо снимак и илуструјемо са фотографијама наше рок групе „Погрешна одлука“ односно ОПАСНА ОДЛУКА.

Радимо локално од Тополе па до Малмеа, а чујемо се глобално и до Канаде. Студио ИЗВОРНИК домаћин и водитељ Драган Петровић, звани Пера Шарм. Помоћни студио ВЕНДОЛАНД у Малмеу стриминг рекординг Ђорђе Ђекић, или Ђоле од Тополе. Видео монтажа и фотографије Ђекић Драган од Опленца, познатији као Ђеле. Захваљујемо се фирмама IVANEL.NET и DD IT Consulting и DJD Art Production и Parfymeriji SHARM.

Упознајмо се са нашим тополцима и сазнајмо како су постали од „погрешне одлуке“ ОПАСНА ОДЛУКА. Чланови групе: бубњар Гоџа Горан Ивић; басиста Ђема Стефан Дикић; ритам гитариста Миге Стеван Благојев; соло гитариста Урош Стојић. Тонмајстор и сниматељ демо снимка Пера Шарм Драган Петровић. Пријатно слушање! http://youtu.be/B11MguabM1E

 

СНИМАК